Ajankohtaista

SIILINJÄRVEN APTEEKISSA NYT INBODY-MITTAUSLAITE

InBody-mittauksen avulla voit selvität kehosi tilaa painoa, ympärysmittoja ja painoindeksiä syvemmältä.

InBody-mittaukset perustuvat bioimpedanssimenetelmään, jossa johdetaan kevyt sähkövirta kehosi läpi.

Alle minuutin kestävässä mittauksessa selviää kehosi lihaksen, rasvan ja veden määrät jaoteltuna kehon eri osiin selkeälle raporttilomakkeelle.

Mittausmenetelmän etuina ovat turvallisuus, nopeus, edullisuus, luotettavuus ja helppous.

Mittauksen hinta: 24,90 €

Lisätietoa:

https://inbody.fi/kuluttajat/miksi-inbody-mittaus/

 

 Siilinjärven apteekin tiedote 18.3.2020

Apteekki priorisoi toimintojaan koronavirusepidemian edetessä.  Halutamme varmistaa kotihoidon, hoivakotien ja annosjakeluasiakkaiden lääketilaukset sekä reseptilääkkeiden ja kipu- ja kuumelääkkeiden toimitukset asiakkaillemme. Jokaisen on nyt syytä miettiä, mitä lääkkeitä todella tarvitsee. Viranomaiset ovat luvanneet, että lääkkeitä tulee olemaan jatkossakin Suomen apteekeissa, ja samalla rajoittaneet kerralla toimitettavien lääkkeiden määriä.

Aukioloaikamme muuttuvat. Palvelemme torstaista 19.3.2020 alkaen:

Maanantaista perjantaihin klo 8:00 – 20:00

Lauantaisin klo 8.00 - 18.00

Sunnuntaisin klo 11.00 - 15.00

Saatamme jatkossa joutua myös rajoittamaan kerralla apteekin sisällä olevien asiakkaiden määrää, koska iso määrä ihmisiä samassa tilassa muodostaa suuren tartuntariskin. Suosittelemme myös käyttämään asiointiin drive in-luukkua. Autoileviin asiakkaisiin vetoamme, että asioisitte drive in-luukulla jalkaisin turvallisuussyistä. Parkkipaikkoja on apteekin vierustalla hyvin saatavilla.

Iäkkäiden ja riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pyytävän omaisia tai tuttavia asioimaan puolestaan apteekissa.  Anna asioivalle henkilölle Kela-korttisi ja tieto, mitä lääkkeitä tarvitset. Voit myös antaa hakijalle sähköiset valtuudet osoitteessa suomi.fi/valtuudet. Mikäli riskiryhmiin kuuluva asiakas käy itse apteekissa, on hänen syytä välttää asiointia ruuhkahuippuina: aamupäivisin klo 9-12 ja iltapäivisin klo 16-19. Tällä minimoidaan riskiä saada virustartunta.

Jos sinulla on todettu tai epäilet koronavirusta, tai olet karanteenissa, ÄLÄ TULE ITSE APTEEKKIIN.             

On olemassa viitteitä, että korona voi tarttua myös oireettomalta ihmiseltä. Apteekissa iso osa asiakkaista on riskiryhmää, joten nyt on erityinen syy huomioida kanssaihmiset: muistetaan hyvä käsihygienia, vältetään ylimääräisiä kontakteja ja odottaessa pidetään riittävä välimatka toisiin ihmisiin.

Nämä varotoimet ovat kaikkien asiakkaiden ja henkilökunnan suojelemiseksi, jotta voimme turvata apteekkitoiminnan jatkumisen.

 

Toivon Teiltä kaikilta asiakkailta ymmärrystä tilanteen vaatimiin erikoistoimenpiteisiin.

Pekka Karttunen

Apteekkari

 

GEenitestit NYT siilinjärven APTEEKISTA

12.9.2018

Siilinjärven 1. apteekki osallistuu suomalaisen Negen Oy:n geenitestien apteekkimyynnin pilotointiin. Tamron, Negenin ja apteekkien yhteistyö on esimerkki uudenlaisista, ennaltaehkäisevään terveydenhoitoon tähtäävistä apteekkipalveluista.

Geenitestien avulla voidaan mm. selvittää perimän vaikutus riskiin sairastua sydän- ja verisuonitauteihin, kakkostyypin diabetekseen tai laskimotukokseen. Aloitettaessa kolesterolilääkitystä, voidaan testillä esimerkiksi selvittää mikä kolesterolilääke on sopiva.

Lue Tamron tiedote pilotista kokonaisuudessaan tästä.

 

sIILINJÄRVEN APTEEKKI ON VUODEN OPETUSAPTEEKKI 2017

17.11.2017
Siilinjärven apteekki on palkittu toistamiseen Vuoden Opetusapteekkina. Vuoden Opetusapteekki -pokaali tekee paluun Siilinjärvelle, sillä apteekki palkittiin myös vuonna 2003. Valinta julkistettiin perjantaina 17.11.2017 Farmasian Päivien avajaisissa Helsingissä.

 

UUDISTIMME VERKKOAPTEEKKIAMME

30.6.2017

Verkkoapteekkiimme, Apteekkisiverkossa, on tehty useita muutoksia kesän ja kevään aikana. Verkkoapteekki palvee nyt uudessa osoitteessa: www.apteekkisiverkossa.fi Myös reseptilääkkeet voi tilata nyt verkkoapteekista. Laitamme reseptilääkkeet valmiiksi odottamaan noutoa tai lähetämme ne esimerkiksi postin pakettiautomaattiin, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Saat tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen tilauksen käsittelystä. Tilausta varten tarvitset vain henkilökohtaiset pankkitunnukset ja sähköisen reseptin tilattavista lääkkeistä. Uudistimme samalla myös verkkoapteekin ulkoasua ja paransimme sen käytettävyyttä esimerkiksi mobiililaitteilla.

 

TERVETULOA UUDISTUNEILLE VERKKOSIVUILLEMME

17.1.2017

Uusimme kotisivumme nykypäivän vaatimuksia vastaaviksi. Sivut avautuvat yleisesti käytössä olevilla laitteilla, pyötäkoneista mobiililaitteisiin.

 

LÄÄKEJÄtTEIDEN KERÄYSPISTE

Apteekissamme on käytössä moderni lääkejätteenkeräyspiste, jonne asiakkaamme voivat itse palauttaa vanhentuneet tai käyttämättömät lääkkeet. Erikseen muista lääkejätteistä eroteltavia ovat neulat ja ruiskut, jodipitoiset lääkejätteet sekä sytostaatit eli solunsalpaajat. Henkilökuntamme auttaa tarvittaessa mielellään lääkejätteiden lajittelussa. Tavoitteenamme on myös vähentää haitallisen muovijätteen määrää.